Reumaliiton tiedoituksia

Reumatalosta löydät tutkittua tietoa reumataudeista
Linkki reumataloon

Verkkoluentosarja reumasairauksista

Reumatologian erikoislääkäri Antti Puolitaival reumaluennot on katsottavissa  Reumaliiton YouTube-kanavalla.
Uusimpia verkkoluentoja ei valitettavasti voi julkaista, koska ne pitäisi olla tekstitettyjä saavutettavuus direktiivin mukaan.

Reumaliiton Tuleshop

Reumaliiton Tuleshopista löytyy,  arjen apuvälineitä - Reumaliiton logolla varustettuja asusteita - Tens kipukynää  ja tens kipusiipiä kivunlievitykseen - liukulakanaa- allasjumppaan uimapukua yms.

Linkki Tuleshoppiin

Lappeenrannan kaupungin ohjattua liikuntaa

Erityisryhmien liikuntaa- uimahalli ja kuntosali. Inva P-luvalla ja Reuman ollessa syy Kela kortin koodilla 202 on mahdollisuus erityisryhmien liikuntakortiiin joka maksaa 65€/v +pantti kortista. Kysy erityisryhmienohjaajalta Jenni Lehti, p. 0400 157 514

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Twitter-aikajanan näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Reumaliitto

Retki Repovedelle yhdessä Kilpiyhdistyksen kanssa
20.8.22.
Muuttunut lähtöaika.

LÄHTÖ Vuoksenniskalta , Vuoksenniskantie 86 (Reumayhdistyksen tupa) klo 9.00

Imatran Keskusliikenneasema                                     klo 9.05

Joutseno Keskuskadun pysäkki (leipomon lähellä) klo 9.20

Lampikankaan th                                                           klo 9.20

Lpr Peltolan pysäkki (koulun vastapäätä)                   klo 9.30

Leirin pysäkki                                                                 klo 9.40

Huhtiniemi                                                                      klo 9.45

Uus-Lavola Tikan pysäkki                                             klo 9.45

Ruokailu pitopöydästä Orilammella klo 12. Risteily alkaa klo 14:10 Repoveden kauniissa maisemissa. Laivalla on mahdollisuus ostaa virvokkeita ja kahvia. Alukseen ei ole esteetöntä kulkua, muutamat rappuset.

Hae mukaan Kipu ja uupumus -kurssille!
Aika: 17-21.10.2022
Paikka: Lohja Spa, Karjalohja

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on reuma tai muu tuki- ja liikuntaelin sairaus. Ohjelmassa on vertaistuellisia ja ammatillisesti ohjattuja keskusteluja sekä erilaisia harjoituksia ja tehtäviä, joiden avulla etsitään voimavaroja omaan arkeen. Lisäksi kurssilla on kevyttä liikuntaa ja mukavaa yhdessä oloa!

Mukaan otetaan 14 henkilöä. Kurssi sisältää täysihoidon ja majoituksen kahden hengen huoneissa. Kurssin omavastuuosuus on 50 euroa.

Haku päättyy: 8.9.

Katso lisätietoa ja hae mukaan: https://link.webropol.com/ep/kipusyk22

Reumaliiton Reumatroppi hankkeen menneet luennot

Tästä linkistä

Alkaen tiistaina 15.2. klo 9:30-10:00

Reumatropin tiistaijumppa vaihtuvilla lajeilla ja ohjaajilla.
Jumpat on suunniteltu reuma- ja tuki- ja liikuntaelinystävällisiksi, ja niitä ohjaavat liikunta-alan ammattilaiset.

Missä? Reumatropin Facebookissa facebook.com/reumatroppi
Voi liittyä mukaan tuosta linkistä vaikka et olisi Facebookissa.
Video alkaa näkymään 9:30 voi olla, että sinun pitää ladata sivu uudelleen jos olet paikalla ennen tilaisuuden alkua.
Milloin? 15.2.-12.4. joka tiistai klo 9.30-10
Videot tallentuvat Reumatropin Facebook sivulle, voit katsoa niitä vaikka joka päivä. Osoite tuossa yllä

Kenelle? Kaikille, joiden jumppajalkaa vipattaa.

Minne ilmoittaudun? Ei ennakkoilmoittautumista, hyppää vain mukaan langoille!

Uutisia

Sosiaaliturvan suunnistuskartta

7.3.2022
Sosiaaliturvan suunnistuskarttaan on koottu yhteen julkisia tahoja, joista pitkäaikaissairas voi hakea eri etuuksia, sosiaali- ja terveyspalveluja sekä taloudellista tukea.

Harvinaisten sairauksien päivä

28.2.2022
Harvinaisten sairauksien päivä antaa äänen harvinaissairaille ja heidän tarinoilleen.

KELA Taksin muutokset

3.1.2022
Kela taksi uudet tilausnumerot

Kolmas koronarokotus biologisia reumalääkkeitä käyttäville

15.10.2021
Tulehduksellisia reumasairauksia sairastavat ovat oikeutettuja kolmanteen koronarokotukseen, jos heidän sairauttaan hoidetaan biologisilla lääkkeillä tai JAK-estäjillä.

Reumaklubi keskiviikkoisin

23.6.2021
Avoin hetki etäyhteydellä
Kuva Sirkku Hamunen

Ma - to klo 10-16 Tulestuvalta

Mahdollisuus hakea kirjoja. Kirjat ovat pääasiassa kaunokirjallisuutta. Niitä ei tarvitse palauttaa.

Tervetuloa hakemaan lukemista.

Reumaliiton jäsenetuja ja Lappeenrannan Reumayhdistyksen jäsenetuja

Jäsenenä saat etuja sekä omasta paikallisyhdistyksestä että Reumaliiton neuvottelemia etuja.
Tässä linkki Reumaliiton etuihin

Tästä jäsenetu sivustollemme

Kuvassa olohuoneen kalustusta. Kuvastaa klubihuonetta

Reumaliiton Reumaklubi vertaistuelle.

Klubiin pääset omalla nettiselaimella. esim. Google Chrome. Siellä on eri huoneita joissa voit keskustella muiden paikallaolijoiden kanssa.
Valitse huone jossa haluat keskustella. Anna nimesi tai nimimerkki.

Klikkaa linkkiä klubin sivut avautuu siitä

Reumaklubille

Pidä yllä digitaalisia taitojasi

Ylen digitreeneissä on hyödylisiä harjoitteita

Yle digitreenit

Jumppaa löytyy Reumaliiton jumppasalista.

Pysytään liikkeessä!

Linkki jumppasaliin

Apua arkeen ja toimintakyvyn ylläpitämiseen

Tule ja liikuntaelinliitto klikkaa linkkiä

"Geocaching-logo on Groundspeak Inc. omistama rekisteröity tavaramerkki. Käytetty luvalla.