Huhtikuu 2020

Ei tapahtumia
Huhtikuu 2020

Reumaliiton Tuleshop

Reumaliiton Tuleshopista löytyy,  arjen apuvälineitä - Reumaliiton logolla varustettuja asusteita - Tens kipukynää  ja tens kipusiipiä kivunlievitykseen - liukulakanaa- allasjumppaan uimapukua yms.

Linkki Tuleshoppiin

Reumaliiton tiedoituksia

Reumatalosta löydät tutkittua tietoa reumataudeista
Linkki reumataloon

Reumaliitto on julkaissut liikuntaoppaan fibromyalgiapotilaille

Reumaliitto_fibromyalgia ja liikunta-opas_sahkoinen.pdf (7.0 MB)

Verkkoluentosarja reumasairauksista

Reumatologian erikoislääkäri Antti Puolitaival reumaluennot on katsottavissa  Reumaliiton YouTube-kanavalla.

Lappeenrannan kaupungin ohjattua liikuntaa

Erityisryhmien liikuntaa Inva P-luvalla on mahdollsuus erityisryhmien liikuntakortiiin joka maksaa 65€/v +pantti kortista. Kysy erityisryhmienohjaaltaa Jenni Lehti, p. 0400 157 514

Terveysliikuntaryhmät

Hei sinä nuori! millaista toimintaa yhdistykseltämme toivoisit

Otamme miellellämme vastaan ideoitasi.

s-posti reuma.lappeenranta@gmail.com  puh. 0400 395 466

puh.johtaja Maiju Pyykkö puh. 045 113 7909

Uutisia

Facebook-luento: Reumalääkkeiden tauotus koronaepidemiassa

30.3.2020
Facebook-luento: Reumalääkkeiden tauotus koronaepidemiassa + Hypermobiliteettioireyhtymä ja Ehlers-Danlos pähkinänkuoressa

Eiköhän ruveta yhdessä jumpalle, koska sehän on niin, että lihaskunto laskee jo viikossa 25 %, jos joutuu vaikka sairauden takia tai muuten lepäilemään.

Eli maanantaista alkaen TV2:lla arkiaamuisin klo 8.50 ja uusintana samana iltapäivänä klo 15.50.Koko viikon treenit uusitaan lauantaisin puolenpäivän aikaan

Jumppahetken sisältö on suunniteltu sopimaan mahdollisimman monille, lähtötasosta tai -kunnosta riippumatta.Samasta harjoituksesta tarjotaan kotiliikkujille erilaisia vaihtoehtoja.Jokaisella jumpalla on myös omat teemansa, jotta liikuntavinkit olisivat mahdollisimman monipuolisia.

Nautitaan liikunnan tuomasta hyvästä olosta ulkoillen ja jumpaten, jokainen mahdollisuuksiemme mukaan, ja jos kuka kaipaa lisävinkkejä, olkaa yhteyksissä.

Sirkku Hamunen

liikuntavastaava

Lappeenrannan Reumayhdistys

Nyt kun kaikki liikuntaryhmät on koronasulussa.

Tässä hyvän olon asahi-hetki Jore Marjarannan kanssa

"Geocaching-logo on Groundspeak Inc. omistama rekisteröity tavaramerkki. Käytetty luvalla.

Suosittua reumanappi pinssiä saatavalla toimistolta.
Reumanapilla jaat omalta osaltasi tietoisuutta reumasta

Toimisto avoinna ma - to klo 10 - 16 puh. 0400 395 466
reuma.lappeenranta@gmail.com