Tapahtumat

maanantai 26.7.2021

Heinäkuu 2021

Reumaliiton Tuleshop

Reumaliiton Tuleshopista löytyy,  arjen apuvälineitä - Reumaliiton logolla varustettuja asusteita - Tens kipukynää  ja tens kipusiipiä kivunlievitykseen - liukulakanaa- allasjumppaan uimapukua yms.

Linkki Tuleshoppiin

Reumaliiton tiedoituksia

Reumatalosta löydät tutkittua tietoa reumataudeista
Linkki reumataloon

Verkkoluentosarja reumasairauksista

Reumatologian erikoislääkäri Antti Puolitaival reumaluennot on katsottavissa  Reumaliiton YouTube-kanavalla.

Lappeenrannan kaupungin ohjattua liikuntaa

Erityisryhmien liikuntaa Inva P-luvalla on mahdollsuus erityisryhmien liikuntakortiiin joka maksaa 65€/v +pantti kortista. Kysy erityisryhmienohjaaltaa Jenni Lehti, p. 0400 157 514

Tapahtumat

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Twitter-aikajanan näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Reumaliiton vuoden teema

Lähdethän mukaan retkelle  21.8. klo 13 - 16 Kotkan Katariinan Meripuistoon.

Mennään bussilla, lähtö Peltolan pysäkiltä klo 11 ja paluu noin klo 18.

Luumäeltä pääsee myös kyytiin. Savitaipaleen Reumareippaat pääsisitte kyytiin Luumäeltä.

Katariinan Meripuistossa makkaran grillausta, yhteislaulua, visailua ja hauskaa yhdessä oloa Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan reumayhdistysten jäsenistön kanssa.

Ilmoittautumiset 26.7. mennessä reuma.lappeenranta@gmail.com tai puh 0400 395 466

Retken hinta 22€ sisältää ohjelman, retkieväät ja kuljetuksen. Maksu tilille FI84 5620 0920 2200 42

Kesäkivaa Marjolassa torstaina 5.8. - vammaisneuvoston kesätapahtuma

Lappeenrannan kaupungin vammaisneuvosto järjestää jo kuudennen kerran suositun kesätapahtuman ”Kesäkivaa Marjolassa” elokuun 5. päivä. Tapahtumapaikkana on Etelä-Saimaan Invalidit ry:n loma-ja kokoushotelli Marjola, Mikonsaarentie 15, 53300 Lappeenranta. Tapahtuman aloitus on klo 14 sen jälkeen voi kierrellä omaan tahtiin tapahtuman eri toimintapisteillä. Tilaisuus loppuu klo 17. Tilaisuus on maksuton.

Tässä ohjelma

Myllysaaren uimarantaa Kuva Lappeenrannan liikuntatoimi

Lappeenrannan liikuntatoimen kesä jatkuu!

Alle listatut kesän ohjatut liikuntaryhmät ulkona jatkuvat elokuun puoleen väliin saakka, suosittelemme kokeilemaan!

Myllysaaressa:

Kahvakuula ti klo 15

FasciaMethod ke klo 10

Avovesijumpat ti ja to klo 10

Puistojumpat ma klo 10 ja ke klo 18

Senioreille Louhenpuistossa:

Kotikulman jumppahetki ke klo 13

Kimpisen kentällä:

Puistojumppa ti klo 14 (31.8. asti)

Hinkanrannan saunalla:

Rantajumppa ti klo 18.30 (27.7. asti)

Rohkeasti reippailemaan!

Sateella peruttu, oma matto mukaan.

Yhdistyksen hallituksen jäseniä kokouksessa
Hallituksen kokous

Lappeenrannan Reumayhdistyksen hallitus kokoontui kevään viimeiseen kokoukseen.

Syyskuun alussa aloitamme toiminnan täydellä teholla ja saamme näillä näkymin kokoontua ilman rajoituksia.

• Kävelykilometrikisa

Kotiseutukävelyn lisäksi kannustetaan osallistumaan myös valtakunnalliseen kävelykilometrikisaan. Jokainen voi kirjata kävelemänsä matkan 1.5.–31.10. ajalta ja kerätä omalle yhdistykselleen tai joukkueelleen mahdollisimman monta kilometriä koko kevään, kesän ja syksynkin ajan. Yhdistykset voivat luoda oman joukkueen tai liittyä Reumaliiton joukkueeseen osallistumiskoodilla Reumaliitto 1947 osoitteessa kavelykilometrikisa.fi. Seuraa sivuston ohjeita ja tule mukaan!

Reumaliiton jäsenetuja ja Lappeenrannan Reumayhdistyksen jäsenetuja

Jäsenenä saat etuja sekä omasta paikallisyhdistyksestä että Reumaliiton neuvottelemia etuja.
Tässä linkki Reumaliiton etuihin

Tästä jäsenetu sivustollemme

Uutisia

Vertaisnurkka: Työkyvyttömyyseläkkeelle reumasairauden vuoksi? 6.7.2021 18:00 - 19:00 VERKKOTAPAHTUMA

6.7.2021
Onko sairautesi muodostumassa työelämän esteeksi? Saitko juuri päätöksen työkyvyttömyyseläkkeestä, tai pohditko, olisiko osatyökyvyttömyyseläke sinulle toimivampi ratkaisu täysipäiväisen työn sijaan? Miltä eläköityminen tuntuu? Tule kuulemaan muiden kokemuksia! Mukana on Reumaliiton vertaistukijat Hanna Lahden reumayhdistyksestä ja Katja Uuden Oulun Reumayhdistyksestä.

Lausunto terveydenhuollon laaturekistereistä ja Reumarekisteristä

30.6.2021

Reumaklubi keskiviikkoisin

23.6.2021
Avoin hetki etäyhteydellä

Nivelpsoriasisdiagnoosin saaminen voi kestää vuosia

17.5.2021
Tuoreesta nivelpsoriasista sairastaville tehdystä kyselytutkimuksesta selviää, että aikaa ensimmäisestä lääkärikäynnistä nivelpsoriasisdiagnoosiin kuluu keskimäärin kaksi vuotta

Reumatroppi

26.4.2021
Reumatroppi-hanke pyrkii lisäämään ikääntyvien, pitkään sairastaneiden reuma- ja tule-sairaiden henkilöiden hyvinvointia ja kykyä pärjätä oman sairautensa kanssa.
Kuvassa olohuoneen kalustusta. Kuvastaa klubihuonetta

Reumaliiton Reumaklubi vertaistuelle.

Klubiin pääset omalla nettiselaimella. esim. Google Chrome. Siellä on eri huoneita joissa voit keskustella muiden paikallaolijoiden kanssa.
Valitse huone jossa haluat keskustella. Anna nimesi tai nimimerkki.

Klikkaa linkkiä klubin sivut avautuu siitä

Reumaklubille

Pidä yllä digitaalisia taitojasi

Ylen digitreeneissä on hyödylisiä harjoitteita

Yle digitreenit

Jumppaa löytyy Reumaliiton jumppasalista.

Pysytään liikkeessä!

Linkki jumppasaliin

Apua arkeen ja toimintakyvyn ylläpitämiseen

Tule ja liikuntaelinliitto klikkaa linkkiä

"Geocaching-logo on Groundspeak Inc. omistama rekisteröity tavaramerkki. Käytetty luvalla.