Tapahtumat

torstai 3.6.2021

Kesäkuu 2021

Reumaliiton Tuleshop

Reumaliiton Tuleshopista löytyy,  arjen apuvälineitä - Reumaliiton logolla varustettuja asusteita - Tens kipukynää  ja tens kipusiipiä kivunlievitykseen - liukulakanaa- allasjumppaan uimapukua yms.

Linkki Tuleshoppiin

Reumaliiton tiedoituksia

Reumatalosta löydät tutkittua tietoa reumataudeista
Linkki reumataloon

Verkkoluentosarja reumasairauksista

Reumatologian erikoislääkäri Antti Puolitaival reumaluennot on katsottavissa  Reumaliiton YouTube-kanavalla.

Lappeenrannan kaupungin ohjattua liikuntaa

Erityisryhmien liikuntaa Inva P-luvalla on mahdollsuus erityisryhmien liikuntakortiiin joka maksaa 65€/v +pantti kortista. Kysy erityisryhmienohjaaltaa Jenni Lehti, p. 0400 157 514

Tapahtumat

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Twitter-aikajanan näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Reumaliiton vuoden teema

Yhdistyksen hallituksen jäseniä kokouksessa
Hallituksen kokous

Lappeenrannan Reumayhdistyksen hallitus kokoontui kevään viimeiseen kokoukseen.

Syyskuun alussa aloitamme toiminnan täydellä teholla ja saamme näillä näkymin kokoontua ilman rajoituksia.

Etelä-Karjalassa saa jälleen kokoontua sisällä ja ulkona. Olemme palanneet koronapandemiassa perustasolle. Muistetaan kuitenkin edelleen turvavälit sisällä, maskit ja käsihygenia.

Selkäranka- ja nivelreuma kyselyn kuva

Vastaa kyselyyn selkäranka-ja nivelreumasta

Tästä

Vastausaikaa on 11.6.2021 asti

• Kävelykilometrikisa

Kotiseutukävelyn lisäksi kannustetaan osallistumaan myös valtakunnalliseen kävelykilometrikisaan. Jokainen voi kirjata kävelemänsä matkan 1.5.–31.10. ajalta ja kerätä omalle yhdistykselleen tai joukkueelleen mahdollisimman monta kilometriä koko kevään, kesän ja syksynkin ajan. Yhdistykset voivat luoda oman joukkueen tai liittyä Reumaliiton joukkueeseen osallistumiskoodilla Reumaliitto 1947 osoitteessa kavelykilometrikisa.fi. Seuraa sivuston ohjeita ja tule mukaan!

Tulestuvalla vielä myynnissä pakastettua ternimaitoa 8€/l

lisätietoa puh. 0400 395 466 tai reuma.lappeenranta@gmail.com

Reumaliiton jäsenetuja ja Lappeenrannan Reumayhdistyksen jäsenetuja

Jäsenenä saat etuja sekä omasta paikallisyhdistyksestä että Reumaliiton neuvottelemia etuja.
Tässä linkki Reumaliiton etuihin

Tästä jäsenetu sivustollemme

Uutisia

Nivelpsoriasisdiagnoosin saaminen voi kestää vuosia

17.5.2021
Tuoreesta nivelpsoriasista sairastaville tehdystä kyselytutkimuksesta selviää, että aikaa ensimmäisestä lääkärikäynnistä nivelpsoriasisdiagnoosiin kuluu keskimäärin kaksi vuotta

Reumatroppi

26.4.2021
Reumatroppi-hanke pyrkii lisäämään ikääntyvien, pitkään sairastaneiden reuma- ja tule-sairaiden henkilöiden hyvinvointia ja kykyä pärjätä oman sairautensa kanssa.

Suomi tarvitsee reumarekisterin

18.3.2021
Suomi tarvitsee reuman kansallisen laaturekisterin, reumatologit muistuttavat. Rekisteri auttaa varmistamaan hyvän ja kustannustehokkaan hoidon.

THL tarkensi riskiryhmiä koronarokotuksia varten

11.2.2021
THL on julkaissut tietoja siitä, missä järjestyksessä alle 70-vuotiaat riskiryhmiin kuuluvat saavat koronarokotuksen. Osa reumasairauksia sairastavista kuuluu ryhmään numero kaksi.

Reumalääkkeitä ei tarvitse tauottaa koronarokotuksen takia

20.1.2021
Koronarokotteen takia ei tarvitse tauottaa reumalääkkeitä. Ainoa erityishuomiota vaativa reumalääke on tiputuksessa annettava rituksimabi.
Kuvassa olohuoneen kalustusta. Kuvastaa klubihuonetta

Reumaliiton Reumaklubi vertaistuelle.

Klubiin pääset omalla nettiselaimella. esim. Google Chrome. Siellä on eri huoneita joissa voit keskustella muiden paikallaolijoiden kanssa.
Valitse huone jossa haluat keskustella. Anna nimesi tai nimimerkki.

Klikkaa linkkiä klubin sivut avautuu siitä

Reumaklubille

Kankaisia kasvomaskeja 6€/kpl myynnissä Tulestuvalla

Monenlaisia kuoseja, kuvassa muutama esimerkki.

Pidä yllä digitaalisia taitojasi

Ylen digitreeneissä on hyödylisiä harjoitteita

Yle digitreenit

Jumppaa löytyy Reumaliiton jumppasalista.

Pysytään liikkeessä!

Linkki jumppasaliin

Apua arkeen ja toimintakyvyn ylläpitämiseen

Tule ja liikuntaelinliitto klikkaa linkkiä

"Geocaching-logo on Groundspeak Inc. omistama rekisteröity tavaramerkki. Käytetty luvalla.